Slt hal gombs mrtsban
2004.09.17. 21:42
Slt hal gombs mrtsban

Hozzvalk:
halfil
tejfl
fokhagyma, vagy fokhagymakrm (esetleg fokhagymas)
petrezselyemzld
hsleveskocka
gomba
s, fehrbors, lestyn, bazsalikom
hagyma
zsiradk |
 |
A halfilket beszzuk, bekenjk fokhagymakrmmel (vagy fszerezzk fokhagymasval, termszetesen ebben az esetben nem kell kln szni), s elhelyezzk egy tepsiben, megszrjuk petrezselyemzlddel, majd kevs olajat ntnk al. A hagymt felszeleteljk, s olajon megproljuk, majd hozzadjuk a gombt, fehrborsot, st, lestynt, s a bazsalikomot (zls szerint). ntnk r kevs vizet, s beledobjuk a hsleveskockt, sszeforraljuk, majd beletesszk a tejflt. Miutn gy is sszeforraltuk, rntjk a tepsiben elhelyezett halszeletekre. Stbe tesszk, s kszre stjk. :)
|
|