Mit fözzünk ma? : Marokkói paradicsomos ponty-A nilus hercegnője
Marokkói paradicsomos ponty-A nilus hercegnője
2004.09.17. 21:50
sült
Marokkói paradicsomos ponty-A nilus hercegnője
Hozzávalók: Egy egész ponty paradicsompüré egész fej fokhagyma egy csokor koriander fej hagyma citromlé só bors olivaolaJ thime
A hagymát kevés olivaolajban,kockákra vágva piritom,egy lapos,kerek aluminium hallábosban.Felöntöm vizzel,hogy alig kétujnyi magasan álljon.A fokhagymát megtisztitom és szeletekre vágva a koriandercsokorral a vizhez adom.Sóval,borssal és sok thimemal füszerezem es a paradicsompürével összekeverve összeforralom.A megtisztitott,,vastag karikákra vágott halat belsőségek nélkül a szószhoz adom es kislángon puhára fözöm.Ha megfött,jól megcitromozom az egészet es kuszkusszal vagy rizzsel tálalom.Sok sikert!